20 жовтня, з нагоди  професійного свята кулінарів, у  Житомирі в торговому центрі «Метро»  пройшов другий відкритий чемпіонат кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0». Кулінарні шедеври, які представили учасники конкурсу, оцінювало поважне журі, до якого увійшли відомі українські ресторатори, викладачі ресторанного бізнесу, технологи, приватні підприємці: президент Асоціації кулінарів України Михайло Пересічний, генеральний директор ТОВ «Шеф-груп» Віктор Фіалковський, гостинність якого гості заходу відчули з перших хвилин на Житомирщині.

Представники технікуму, студенти спеціальності «Харчові технології» теж були запрошені попробувати свої сили та показати знання і навички мистецтва кулінарії. Поїздка представників з Черкащини була організована за ініціативи голови Черкаського осередку Асоціації кулінарів України,   випускницею  нашого технікуму, а нині завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету  — Собко Анною  Борисівною.

Близько 100 учасників з різних областей України виборювали  у 15 різних номінаціях  звання кращих кулінарів.

Участь нашого студента принесла відмінні результати! Дві срібні медалі привіз до ЧКТ Паночишен Вячеслав, студент групи ВХП-14, у номінаціях «Паста» та «Страви з птиці». Вячеслав у своїх стравах зумів поєднати смакові якості українських продуктів з сучасними тенденціями декорування та подачі.

Вітаємо учасників з перемогою та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!