17.10.2019  відбулась  науково-практична студентська конференція  технологічного відділення на тему: «Кулінарія – мистецтво, її досвід поколінь в сучасній ресторанній галузі».   У  теплій атмосфері відбувся діалог поколінь – людей, які пов’язали своє життя з  кулінарією, адже українська гостинність славиться у всьому світі, з нею пов’язана національна риса – доброзичливість.

Це  приваблює в Україну гостей з усіх країн. Щиро спілкуватися і виявляти повагу один до одного – це важливі речі, що роблять наше життя кращим.

Застілля – це прояв симпатії до своїх ближніх. З їжею  завжди асоціюється любов один до одного. А символом української гостинності, добробуту, щедрості здавна був хліб.

«Клади перед людей хліб на столі, будеш у людей на чолі». Вважалося, що гість приносив у дім добробут і щастя, ця традиція сягає сивої давнини.