Харчтехн

Це спеціальність, яка стане у пригоді не тільки на будь-якому виробництві, але й принесе чималу користь вдома.

Термін навчання: на основі 11 класів – 2,5 роки; на основі 9 класів – 3,5 роки.

Умови вступу:

на основі 9 класів — українська мова (диктант), математика (тестування);

на основі 11 класів — українська мова та література, математика або хімія.

Після закінчення навчання випускники одержують кваліфікацію «Технік-технолог з технології харчування».

Практичне навчання здійснюється за наскрізними програмами практичної підготовки. Виробниче навчання проходить у лабораторіях виробництва кулінарної продукції технікуму та діючих сучасних підприємствах ресторанного господарства.

Ми навчимо вас:

— прогресивних технологій виробництва кулінарної, борошняної та кондитерської продукції;

— організації обслуговування прийомів, банкетів, свят.

 Ми розкриємо вам таємниці:

— кулінарної майстерності;

— раціонального харчування у несприятливих екологічних умовах;

— ефективної роботи підприємств в умовах конкуренції.