В Черкаському комерційному технікумі, як завжди за традицією восени, майбутні кулінари технологічного відділення організували та провели  виставку — ярмарку «Кулінарне свято гарбуза».

Студенти  груп ВХП-13 та ВХП-14 разом з майстром виробничого навчання  Дорофей Ольгою Василівною здивували в цей день весь колектив технікуму  приготувавши різноманітні страви та напої, де головним інгредієнтом був король городини — гарбуз. Запропоновані страви викликали цікавість та  сподобалась як студентам, так і працівникам технікуму.

Надзвичайно цікавою та актуальною стала презентація  нових страв та рекомендації, як використовувати гарбуз в косметиці.

Подібні заходи корисні та пізнавальні, вони сприяють відродженню традицій та культури харчування  українського народу, підтримують органічний зв’язок з історією свого роду, мовою , культурними та родинно-побутовими традиціями.