Офіціанти дуже затребувані на ринку праці, бо все частіше люди хочуть обідати і навіть снідати не вдома!
Саме він створює гостинну атмосферу в залі, щоб клієнти були задоволені та поверталися в заклад знову й знову. Сьогодні відкривається багато закладів з різноманітною кухнею.
Ти потрібен! Перш за все — це базові знання:
- поєднання напоїв і продуктів, щоб вміти підказати клієнтові, наприклад, яка страва підійде до білого сухого вина;
- етикет і правила спілкування з людьми;
- правила сервірування столів, подачі страв;
- потрібно розбиратися в меню, цінах та особливості рецептури страв, які подають в закладі.
Отримати теоретичну та практичну базу ти зможеш в Черкаському коледжі ХТБ.