Головним завданням дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» є закріплення теоретичного матеріалу практичними навичками. Лабораторні роботи передбачені навчальними планами є невід’ємною частиною підготовки майбутніх фахівців ресторанної галузі спеціальності 181 Харчові технології. Лабораторія нашого коледжу забезпечена необхідним сучасним устаткуванням, інвентарем та посудом. При проведенні перших лабораторних робіт особлива увага приділяється вмінню студентів поєднувати смакові якості продуктів, підбирати сучасні спеції та приправи.
Ми в facebook
ЧФКХТБ
>>Фінанси, банківська справа та страхування
>>Соціальна робота
>>Туризм
>>Харчові Технології
>>Підприємництво та торгівля
>>Фінанси, банківська справа та страхування
>>Соціальна робота
>>Туризм
>>Харчові Технології
>>Підприємництво та торгівля
Перші кроки на шляху до успішної кар’єри!
Оголошення
-
Розпорядження «Про розповсюдження інформації» Черкаської обласної військової адміністрації 22.04.2022 № 162 (Інструкція)
2.05.2022
Розпорядження ЧФКХТБ Про розповсюдження інформації Читати далі →
-
Р О З К Л А Д екзаменів і консультацій за друге півріччя 2021-2022 н. р.
22.04.2022
Р О З К Л Читати далі →
-
Звернення Антитерористичного центру
24.01.2022
-
Розклади дзвінків, занять, практики у ІІ семестрі
13.01.2022
Розклад дзвінків.pdf Розклад ІІ півріччя Читати далі →
-
Звернення «Студентської ради» до студентів щодо вакцинації
13.10.2021