Офіціант — одна з найпоширеніших професій у сфері обслуговування. Саме він створює гостинну атмосферу в залі, щоб клієнти були задоволені та поверталися в заклад знову й знову. Правила сервірування столу – це розташування посуду, приборів, страв і вибір декору на столі так, щоб гостям було комфортно, зручно і приємно проводити час за столом. Для грамотного оформлення столу у ресторані необхідно керуватися загальноприйнятими правилами сервірування. Якщо правильно сервірувати стіл, тоді свято буде яскравіше і ефектніше. Студенти Черкаського коледжу ХТБ технологічного відділення закріплюють професійні знання на практичних заняттях з дисципліни «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та відпрацьовують вміння правильного сервірування столу до визначених святкових подій.
Ми в facebook
ЧФКХТБ
>>Фінанси, банківська справа та страхування
>>Соціальна робота
>>Туризм
>>Харчові Технології
>>Підприємництво та торгівля
>>Фінанси, банківська справа та страхування
>>Соціальна робота
>>Туризм
>>Харчові Технології
>>Підприємництво та торгівля
Правильне сервірування столу – це прояв поваги до гостей.
Оголошення
-
Розпорядження «Про розповсюдження інформації» Черкаської обласної військової адміністрації 22.04.2022 № 162 (Інструкція)
2.05.2022
Розпорядження ЧФКХТБ Про розповсюдження інформації Читати далі →
-
Р О З К Л А Д екзаменів і консультацій за друге півріччя 2021-2022 н. р.
22.04.2022
Р О З К Л Читати далі →
-
Звернення Антитерористичного центру
24.01.2022
-
Розклади дзвінків, занять, практики у ІІ семестрі
13.01.2022
Розклад дзвінків.pdf Розклад ІІ півріччя Читати далі →
-
Звернення «Студентської ради» до студентів щодо вакцинації
13.10.2021