Спецiальнiсть — Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Квалiфiкацiя молодщого спеціаліста — технік-технолог
Термiн навчання — 2,5 роки (на базі 11 класів), 3,5 роки (на базі 9 класів)

3

Студенти опановують навички організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства, приготування та оформлення страв, кондитерських виробів української і сучасної зарубіжної кухні, забезпечують високий рівень обслуговування відвідувачів

4

Технік-технолог може займати такі посади:

  • технолог;
  • завiдуючий складом;
  • начальник цеху малих виробництв;
  • керiвник малого пiдприємства;
  • iнструктор виробничого навчання;
  • агент з постачання;
  • диспетчер з випуску готової продукцiї;
  • адмiнiстратор; адмiнiстратор залу;
  • виробник харчових напiвфабрикатiв;
  • кухар;
  • кухар дитячого харчування;
  • шеф-кухар (завiдуючий виробництвом малих пiдприємств);
  • бармен;
  • метрдотель;
  • офiцiант;
  • кондитер;
  • майстер виробництва кондитерських виробiв;

5

На навчання за спеціальністю “Виробництво харчової продукції» запрошуються енергійні, комунікабельні, рухливі, працьовиті випускники шкіл, які мріють обрати професію, що дарує людям здоров’я, радість спілкування та задоволення.