29 квітня студенти технологічного відділення технікуму з задоволенням та ентузіазмом залучились до участі у відкритті  весняно-літнього сезону в парку «Сосновий бір» рідного.

Майбутні технологи, вміло засервірували тематичний стіл до травневої каші, акцентом якого був набір продуктів авторського рецепту цієї традиційної страви для відпочинку на природі.

Оцінювали смак каші шановне журі КП «Дирекції парків». Найбільше до смаку каша, яку приготували наші студенти, припала організатору та керівнику святкового дійства Інні Омелюх.

Команда представників технологічного відділення груп ВХП-14, ВХП-15, ВХП-16 та ХТ-3 разом з викладачами спеціальних технологічних дисциплін технікуму пригощали всіх, хто бажав посмакувати  травневою кашею від ЧКТ.

Винагородою за участь у приготуванні каші всі команди навчальних закладів отримали подарунки від спонсорів.

Творче змагання прийшлося до душі й іншим учасникам весняного дійства: студентам Черкаського державного технологічного університету та Східноєвропейського університету, — адже всі мали змогу скуштувати кашу один в одного та ще й обмінятись рецептами приготування страви.