20 жовтня, з нагоди професійного свята кулінарів, у Житомирі в торговому центрі «Метро» пройшов другий відкритий чемпіонат кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0». Кулінарні шедеври, які представили учасники конкурсу, оцінювало поважне журі, до якого увійшли відомі українські ресторатори, викладачі ресторанного бізнесу, технологи, приватні підприємці: президент Асоціації кулінарів України Михайло Пересічний, генеральний директор ТОВ «Шеф-груп» Віктор Фіалковський, гостинність якого гості заходу відчули з перших хвилин на Житомирщині.
Представники технікуму, студенти спеціальності «Харчові технології» теж були запрошені попробувати свої сили та показати знання і навички мистецтва кулінарії. Поїздка представників з Черкащини була організована за ініціативи голови Черкаського осередку Асоціації кулінарів України, випускницею нашого технікуму, а нині завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету — Собко Анною Борисівною.
Близько 100 учасників з різних областей України виборювали у 15 різних номінаціях звання кращих кулінарів.
Участь нашого студента принесла відмінні результати! Дві срібні медалі привіз до ЧКТ Паночишен Вячеслав, студент групи ВХП-14, у номінаціях «Паста» та «Страви з птиці». Вячеслав у своїх стравах зумів поєднати смакові якості українських продуктів з сучасними тенденціями декорування та подачі.
Вітаємо учасників з перемогою та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!