Вже стало доброю традицією у цикловій комісії технологічних дисциплін їздити на щорічні конкурси професійної майстерності в м. Луцьк.
11 жовтня у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся V Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності. На традиційне свято до коледжу приїхали студенти-кулінари з усієї України. Метою даного конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої молоді, відпрацювання сучасних технологій з застосуванням сучасного посуду, інвентарю, набуття досвіду та вдосконалення професійних навичок. В цьому році свої сили вирішили спробувати студенти випускної групи ХТ-1 Кравченко Каріна та Ємець Валентин.
Високий стандарт професійності продемонстрували наші студенти при приготуванні гарячої страви з риби за власною рецептурою та її подачі; приготуванні та подачі холодної закуски за власною рецептурою — Ємець В. та виготовлення фруктового асорті з елементами карвінгу – Кравченко К.
Як результат участі у конкурсі нашої команди «Характерники» стала перемога у номінації за оригінальність приготування страв та дотримання традицій свого краю.
Для студентів участь у конкурсі стала узагальненням їх професійної майстерності отриманої за період навчання у технікумі.