Послуги закладів ресторанного господарства є важливим елементом обслуговування туристів. Ця сфера в комплексі туристичних послуг швидко розвивається і в майбутньому може стати важливим сектором туристичної діяльності. Заклади ресторанного господарства обслуговують досить різноманітний контингент туристів. Для кожної категорії споживачів слід застосовувати особливі методи, прийоми обслуговування. А все починається з попереднього сервування!

15 лютого студенти спеціальності «Туризм» під час заняття з дисципліни «Організація ресторанного обслуговування» вивчали правила, техніку і особливості попереднього сервування столів. А також опановували мистецтво складання серветок. Ефектно складені серветки є окрасою столу, надають рестораній залі урочистості, дозволяють створити певний настрій.

Може і не все зразу складалося ідеально… Але «туристи» — оптимісти! Щоб бути в тренді — потрібно вчитися!