Головна » Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”

Для консультацій та звернень
(0472) 31-66-83
(093) 790-68-31
cherkasy@sqe.gov.ua
Facebook

Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”

ДисциплінаАнотаціяПрезентація
Сенсорний аналіз харчових продуктівАнотація🔗Презентація🔗
Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарстваАнотація🔗Презентація🔗
Екологічна безпека харчових продуктів і харчової сировиниАнотація🔗Презентація🔗
ЕногастрономіяАнотація🔗Презентація🔗
Естетика харчування та основи гостинностіАнотація🔗Презентація🔗
Інноваційні ресторанні технологіїАнотація🔗Презентація🔗
Інноваційні технології сучасного харчуванняАнотація🔗Презентація🔗
НутриціологіяАнотація🔗Презентація🔗
Основи виноробства та організація роботи сомельєАнотація🔗Презентація🔗
Сервісологія та основи дизайну подачі стравАнотація🔗Презентація🔗

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM