Головна » Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”

Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”

ДисциплінаАнотаціяПрезентація
Сенсорний аналіз харчових продуктівАнотація🔗Презентація🔗
Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарстваАнотація🔗Презентація🔗
Екологічна безпека продуктів харчування і харчової сировиниАнотація🔗Презентація🔗
ЕногастрономіяАнотація🔗Презентація🔗
Естетика харчування та основи гостинностіАнотація🔗Презентація🔗
Інноваційні ресторанні технологіїАнотація🔗Презентація🔗
Інноваційні технології сучасного харчуванняАнотація🔗Презентація🔗
НутриціологіяАнотація🔗Презентація🔗
Основи виноробства та організація роботи сомельєАнотація🔗Презентація🔗
Сервісологія та основи дизайну подачі стравАнотація🔗Презентація🔗