Дисципліна | Анотація | Презентація |
Сенсорний аналіз харчових продуктів | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарства | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Екологічна безпека продуктів харчування і харчової сировини | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Еногастрономія | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Естетика харчування та основи гостинності | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Інноваційні ресторанні технології | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Інноваційні технології сучасного харчування | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Нутриціологія | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Основи виноробства та організація роботи сомельє | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Сервісологія та основи дизайну подачі страв | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Головна » Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”