Головна » Новини » ГАРБУЗ НА ДЕСЕРТ

ГАРБУЗ НА ДЕСЕРТ

29 жовтня студенти груп ХТфб-8 та ХТфб-12 Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу під керівництвом викладачів дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» організували благодійний ярмарок «Гарбуз на десерт».

Метою заходу було:

  • популяризація українських кулінарних традицій;
  • розвиток творчих та професійних здібностей студентів;
  • залучення молоді до активної участі у студентському житті;
  • поширення інформації про харчову цінність гарбуза та страв з нього.

Учасники ярмарку представили різноманітні десерти з гарбуза – тістечка, пироги, мармелад, цукати. Здобувачі освіти творчо оформили стіл-експозицію, використавши осінню атрибутику, рушники, гарбузи.

Студенти охоче пригощали гостей, розповідали про рецепти, надавали консультації про використання гарбуза в кулінарії.

Ярмарок «Гарбуз на десерт» став яскравою подією студентського життя. Захід сприяв розвитку творчості, кулінарної майстерності, командної роботи та гарному настрою.

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM