Головна » Новини » ЕТНОФЕСТИВАЛЬ 2025

ЕТНОФЕСТИВАЛЬ 2025

24 жовтня 2025 року студенти спеціальності «Харчові технології» взяли участь у XІ Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва, який традиційно був організований  Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки у м.Луцьк.

Метою фестивалю є збереження та популяризація кулінарних традицій українського народу, створення платформи для творчої самореалізації здобувачів освіти, підвищення професійної майстерності.

У фестивалі брали участь 26 команд з різних областей України. Команда нашого коледжу «Характерники»  виступала у складі студентів випускних груп Пасічника Еміля (група ХТфб-8-09-22), Тищенко Аліни та Ципко Анни  (група ХТфб-12-11-23).

Завданнями Етнофестивалю було: приготування вареників та кулішу за старовинною рецептурою, а також подача та обслуговування гостей приготованими стравами. Еміль приготував куліш отаманський з білими грибами та копченою бринзою, Аліна – вареники гарбузові з кисломолочним сиром та в’яленим чорносливом, а Анна засервірувала стіл та обслуговувала гостей.

Команда  нашого коледжу стала найкращою   в номінації  «Своєрідність до приготування та подачі страв».
Вітаємо Еміля, Аліну та Анну за перемогу і  дякуємо викладачам Горобець В.В. та Постиці І.А. за гідну підготовку команди до участі у фестивалі.

Зичимо  учасникам Етнофестивалю та їхнім тренерам подальших творчих успіхів, нових перемог, натхнення та творчих злетів в обраній професії!

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM