Харчові технології
Барна справа
- Архіпов В. Организація роботи сомельє.
- Оробейко. Організація обслуговування.
- Ростовський В. Барна справа.
Виробництво в ЗРГ
- Архіпов В. Організація рест. гос-ва.
- Дієтичне харчування. Збірник
Обслуговування в ЗРГ
- Архіпов. Організація обслуговування.
- П’ятницька. Організація обслуговування.
- Сало. Організація обслуговування.
Організація ресторанного господарства
- Круль Г. Основи готельної справи.
- Мунін Г. Управління сучасним готельним комплексом.
Устаткування
- Збірник рецептур.
- Поперечний. Процеси та апарати.
- Філімонова. Процеси та апарати.
- Доцяк. Українська кухня. (1998)
- Тарасенко І.І. Устаткування готельно-ресторанних підприємств. Опорний конспект лекцій.
- Шумило. Технологія приготування їжі.