Головна » Новини » Кулінарна творчість – з натхненням, майстерністю і гідним результатом!

Кулінарна творчість – з натхненням, майстерністю і гідним результатом!

           У квітні здобувачки освіти Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу групи ХТфб – 10-11-23 Ліза Кисіль та Софія Дорошенко взяли участь у ІІІ Черкаському обласному фестивалі-конкурсі «Європейський туризм на мапі Черкащини», який був організований Черкаським державним технологічним університетом (кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи). 

           Під керівництвом викладача спеціальних технологічних дисциплін Івана Постики студентки розробили рецептури та презентували авторські інтерпретації традиційних страв Черкащини:
– гречані крокети з перепелиним яйцем, кремом із гарбуза та петрушковою олією (авторка – Ліза Кисіль);
– гречаний медовик зі сметанково-вершковим кремом, карамеллю та соусом з обліпихи, доповнений чіпсом із вафельного тіста (авторка – Софія Дорошенко).

            6 травня було оголошено результати фестивалю. У конкурсі кулінарних етюдів «Європейські кулінарні традиції рідного краю» наші студентки здобули диплом ІІІ ступеня та сертифікати учасників, гідно представивши коледж у творчому змаганні. Такі досягнення є результатом творчого підходу, старанності та інтересу до збереження й осучаснення кулінарної спадщини рідного краю, співпраці студенток та їх керівника.

           Вітаємо учасниць і викладача з гідним результатом та бажаємо нових професійних звершень!