Головна » Бібліотека » Електронна бібліотека » Ресурси для Здобувачів освіти

Ресурси для Здобувачів освіти

Харчові технології
Барна справа
  • Архіпов В. Организація роботи сомельє.
  • Оробейко. Організація обслуговування.
  • Ростовський В. Барна справа.
Виробництво в ЗРГ
  • Архіпов В. Організація рест. гос-ва.
  • Дієтичне харчування. Збірник
Обслуговування в ЗРГ
  • Архіпов. Організація обслуговування.
  • П’ятницька. Організація обслуговування.
  • Сало. Організація обслуговування.
Організація ресторанного господарства
  • Круль Г. Основи готельної справи.
  • Мунін Г. Управління сучасним готельним комплексом.
Устаткування
  • Збірник рецептур.
  • Поперечний. Процеси та апарати.
  • Філімонова. Процеси та апарати.
  • Доцяк. Українська кухня. (1998)
  • Тарасенко І.І. Устаткування готельно-ресторанних підприємств. Опорний конспект лекцій.
  • Шумило. Технологія приготування їжі.

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM