Головна » Новини » День Гостинності

День Гостинності

12 квітня Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

День Гостинності – це традиційний захід коледжу, під час якого  вступники та їхні батьки, всі охочі  мають змогу отримати необхідну інформацію про спеціальності, освітні програми, за якими здійснюється підготовка у закладі, ознайомитися з інформацією про умови вступу, більше дізнатися про наш освітній простір, поспілкуватися з викладачами та студентами, дізнатися про умови навчання та проживання, про студентське дозвілля.

Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу пропонує навчання за такими спеціальностями:

  • Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок;
  • Торгівля;
  • Харчові технології;
  • Соціальна робота та консультування;
  • Туризм та рекреація.

Впродовж заходу майбутні абітурієнти та їхні батьки зустрілися з адміністрацією, викладачами, практичним психологом, студентами; переглянули фільм про коледж, ознайомилися більш детально із спеціальностями, освітніми програмами, дізналися про практичне навчання, перспективи працевлаштування, організацію дозвілля та побуту студентів, ознайомилися із досягненнями студентських спортивних команд. Охочі відвідали музей історії коледжу.

Викладачі спеціальних технологічних дисциплін спеціальності «Харчові технологій» організували виставку спеціалізованої літератури, продемонстрували проведення лабораторної роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»;  провели майстер-клас «Фруктовий карвінг» та продемонстрували елементи сервірування столів з таким тем, як «Вербна неділя», «Великодень», «День народження».

Викладачі спеціальності «Туризм та рекреація» запропонували відвідувачам інтерактивну екскурсію-подорож «Шляхами спеціальності» про історію створення спеціальності, її потенціал та перспективи, про випускників, які стали успішними у сфері туризму.

Про особливості та фахові секрети професій спеціальностей «Торгівля» та «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», абітурієнти мали змогу дізнатися під час екскурсій спеціалізованими кабінетами з наочністю та методичним забезпеченням,  переглянули відеоролик про  спеціальності та перспективи професійного  та особистісного росту випускників після закінчення навчання в коледжі.

Зацікавила майбутніх абітурієнтів презентація спеціальності «Соціальна робота та консультування». Цей фах стає дедалі популярнішим у зв’язку із зростанням соціальних викликів, як у нашій державі, так і у всьому світі. Сучасні проблеми українського суспільства потребують кваліфікованих фахівців, здатних надавати ефективну допомогу у сфері соціальних послуг: поліпшення умов життя окремої особистості, підвищення добробуту населення тощо.. Соціальна робота – унікальний вид професійної діяльності зі створення соціальних умов для поліпшення умов життя окремої особистості, підвищення добробуту населення.

Дякуємо всім, хто завітав до нашого освітнього закладу!

Запрошуємо на навчання до Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу.

Приєднуйтеся до нашої дружньої спільноти!

Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу висловлює безмежну вдячність Збройним Силам України за можливість проводити загальноколежанські заходи!