Головна » Новини » ФОКУС НА ЕТНІЧНІЙ СПАДЩИНІ

ФОКУС НА ЕТНІЧНІЙ СПАДЩИНІ

У жовтні традиційно проводиться Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва в онлайн режимі на базі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Цей фестиваль зосереджений на відродженні, збереженні та популяризації етнічної спадщини, давніх традицій української кухні, сприяє розвитку фахової творчої та інтелектуальної активності здобувачів освіти.
Студенти спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом викладачів технологічних дисциплін взяли участь в ХІ Етнофестивалі та підготували наступні конкурсні роботи:

  • куліш отаманський з білими грибами та копченою бринзою (Пасічник Еміль, група ХТфб-8-09-22);
  • вареники гарбузові з кисломолочним сиром та в’яленим чорносливом (Тищенко Аліна, група ХТфб-12-11-23);
  • подача та обслуговування гостей приготованими кулешем та варениками (Ципко Анна, група ХТфб-12-11-23).

Участь у фестивалі є гарною можливістю для студентів продемонструвати набуті професійні навички, креативний підхід до сучасної української кухні.
Пишаємося нашими активними студентами та очікуємо результатів конкурсу.

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM