29 жовтня студенти груп ХТфб-8 та ХТфб-12 Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу під керівництвом викладачів дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» організували благодійний ярмарок «Гарбуз на десерт».
Метою заходу було:
- популяризація українських кулінарних традицій;
- розвиток творчих та професійних здібностей студентів;
- залучення молоді до активної участі у студентському житті;
- поширення інформації про харчову цінність гарбуза та страв з нього.
Учасники ярмарку представили різноманітні десерти з гарбуза – тістечка, пироги, мармелад, цукати. Здобувачі освіти творчо оформили стіл-експозицію, використавши осінню атрибутику, рушники, гарбузи.
Студенти охоче пригощали гостей, розповідали про рецепти, надавали консультації про використання гарбуза в кулінарії.
Ярмарок «Гарбуз на десерт» став яскравою подією студентського життя. Захід сприяв розвитку творчості, кулінарної майстерності, командної роботи та гарному настрою.



