Головна » Новини » ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ВАЖЛИВИЙ КРОК ДО ФАХОВОГО ЗРОСТАННЯ

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ВАЖЛИВИЙ КРОК ДО ФАХОВОГО ЗРОСТАННЯ

З 20 листопада у здобувачів освіти Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу спеціальності 181 Харчові технології розпочалася навчальна практика.

Практика студентів груп ХТфб-10, ХТфб-11 та ХТфб-15 проходила під керівництвом викладачів коледжу Чепур А.В., Шаповал К.О. та фахівців галузі у сучасних закладах ресторанної господарства нашого міста, а саме: в ресторанах «Чорноморка», «Реберня На Вогні», кафе «Ходак», вареничній «Балувана Галя», кафе «Дача», кав’ярні «Фабрика кави», кафе «Caffeine» та «Львіські круасани».

Практика дає можливість застосовувати теоретичні знання у виробничих умовах, оволодіти технологією приготування сучасних страв, опановувати різне устаткування та сформувати навички організації робочого місця відповідно до професійних стандартів. Студенти вчаться дотримуватися норм санітарії й гігієни, працювати з технологічною документацією, контролювати якість готової продукції та творчо підходити до її оформлення.

Протягом навчальної практики майбутні кулінари проявили відповідальність і готовність працювати в команді. Вони адаптувались до реального виробничого середовища, розвили  професійні навички та культуру, набули  впевненості у власних діях.

16 грудня навчальна практика завершилась захистом звітів, який продемонстрував її ефективність, сформованість професійних компетентностей та вміння застосовувати знання на практиці.

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM