Головна » Новини » ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

13 жовтня на базі закладу ресторанного господарства «Реберня На Вогні» відбулась зустріч викладачів технологічних дисциплін Черкаського фахового коледжу ХТБ зі стейкхолдерами. В ресторані, який вже багато років є базою практики, працюють випускники коледжу – Олена Ніколенко (директор закладу), Євген Шкляр (шеф-кухар), Андрій Богатирьов (су-шеф), Анастасія Шарова, тому бесіда була особливо предметною та конкретною.

У рамках зустрічі учасники обговорили поточний стан освітньо-професійної програми «Технологія харчування», її відповідність сучасним вимогам ринку праці та стандартам передвищої освіти. Основну увагу було приділено актуалізації навчальних планів, їх інтеграції із змінами ринку послуг гостинності, поліпшенню підготовки студентів до практичного навчання в умовах діючого закладу.

Результатом зустрічі стали рекомендації від працівників закладу до завдань практики,  практичних та лабораторних занять та домовленість про подальший моніторинг освітнього процесу.

На завершення зустрічі викладачам була запропонована дегустація страв, приготованих випускниками коледжу.

© 1963 - 2025 Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

На платформі WordPress / Тема Academica WordPress від WPZOOM